házhozszállítás

06 1 3915839
06 30 2991155

facebook
Ospitalita Italiana
2012-ben az Etna étterem az Olasz Kereskedelmi Kamaráktól
elnyerte az "Olasz vendégszeretet elismerése"
díjat, a kíváló minőségű Olasz ételeiért.
tradícionális olasz ízek
gluténmentes ételek
valódi fatüzelésű kemencében sütött pizzák
 
Szakácsunk az Ön otthonában: elvisszük Önnek Itáliát!
Megszervezzük, hogy szakácsaink az Ön otthonában készítsék el ebédjét vagy vacsoráját!
szülinapok szervezése
kóstoló estek
 

bemutatkozás

Budapesten, a Rózsadomb szívében várjuk az olasz konyha szerelmeseit, ahol természetes alapanyagokat használva, szigorúan hagyományos olasz receptek alapján készítjük ételeinket. Az Etna étterem 1998-ban nyílt meg, amely nemcsak friss tésztákból készült ételekre, durumtésztákra, hal- és húsételekre specializálta magát, hanem a pizza készítésében is igazán különlegeset nyújt.

Paulino Bucca

Fatüzelésű kemencénkben olyan pizzákat készítünk, amelyek minősége eléri a legnevesebb itáliai pizzériák színvonalát. Ennek megvalósításához nagy segítséget nyújt számunkra a háromszoros pizzasütő világbajnok, Paulino Bucca. A pizza tésztához -szem előtt tartva a legjobb minőséget- kiváló olasz alapanyagokat használunk.

Ariano Sergio

Étlapunkon az olasz konyha legkiválóbb étkei sorakoznak, amelyek Ariano Sergio séf-tulajdonos tudását, húszéves tapasztalatát és nem utolsó sorban a remek, olasz nemzetiségű szakács-csapat munkáját dicsérik. Az újragondolt étlapnak megfelelően frissen készülnek a különféle tészták, pizzák és egyéb finomságok. Séfjeink ajánlásával az ínyencek minden héten megkóstolhatnak étlapon nem szereplő különlegességeket is.

Az Etna étterem sikerei arra ösztönöztek bennünket, hogy a gasztronómiai élményeket még magasabb minőségi szintre emeljük. Gondoltunk azokra is, akik lisztérzékenységük miatt korábban nem élvezhették a pizza fenséges ízeit. Néhány évvel ezelőtt felkerestük a lisztérzékenységgel élők szövetségét és segítségüknek köszönhetően azóta olyan frissen készült, gluténmentes pizzát is készítünk, amelyet a hagyományos eljárással sütünk meg.

Konyhánk titka, hogy ételeink mindig frissek, szakácsaink fantáziája nem ismer határokat.

Ha eddig úgy érezte, hogy étteremválasztásnál kompromisszumot kell kötnie, most nyugodtan dőljön hátra, mi minden igényét kielégítjük!

Látogasson el hozzánk, élvezze ízeinket és vigye messzire jóhírünket!

Erzsébet utalvány OTP szép kártya K&H szép kártya MKB szép kártya NetPincér